una gimcana diferent,
per una festa major diferent!

Una gimcana virtual que et proposa practicar el balconing targarí. A saltar de balcó en balcó, per diferents racons icònics de la ciutat de Tàrrega, fent ús de la Gran Finestra de la Xarxa.

Abans de començar a jugar, has de saber…

Què?

Segons la Viquipèdia, una gimcana és una cursa de recorregut breu durant la qual els participants han de superar una sèrie de proves o dificultats. Aquesta mena de curses poden diferir en la seva forma i normativa segons el mitjà emprat.

En aquesta gimcana volem convidar-te a recórrer una ruta ben sorprenent i especial, per alguns racons simbòlics de la ciutat de Tàrrega, de manera virtual, saltant de balcó en balcó; de finestra en finestra.

Quan?

Aquesta activitat forma part dels actes oficials de la Festa Major Confinada de Tàrrega 2020 i aprofitant la coincidència amb el Dia Mundial d’Internet. Si la finalitzes amb èxit entre el 13 de maig a dos quarts d’una del migdia i el diumenge 17 de maig a mitjanit, entraràs en el sorteig de tres lots de llibres targarins!

Més enllà d’aquests dies, l’activitat quedarà oberta i disponible a la xarxa.

🎞️ Mira el vídeo de la presentació que hem fet d’aquesta activitat.

Com?

En aquesta guia visual, pots veure’n la interfície d’aquest joc.

Recomanem que facis la gimcana a través del navegador web del teu ordinador. Per superar les diferents proves d’aquesta gimcana, caldrà que utilitzis diferents recursos digitals que parlen de Tàrrega i que estan disponibles a la xarxa.

Aquesta és una gimcana senzilla, a l’abast de tothom, que sàpiga moure’s una mica per internet.

💡 fmtarrega és la paraula de pas que necessites per començar a jugar!

Aquesta ha estat creada per Ramon Oromí Farré, educador TIC i dinamitzador del gòTIC Ajuntament de Tàrrega. Compta amb el suport i l’ajuda de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega.
Les imatges han estat agafades de FlatIcon, Wikimedia i @Sobreelterreny, excepte les que hi consta l’autora.