Untitled

presentació

Volem convidar-vos a passar un matí diferent d’una festa major diferent, tot redescobrint alguns racons singulars del Parc de Sant Eloi i el ric patrimoni arquitectònic i natural que atresora. Amb l’ajuda del vostre telèfon intel·ligent, sereu capaços d’arribar fins al final de l’itinerari lineal que hem preparat?

En aquesta activitat posarem a prova la vostra capacitat d’orientació, de concentració, i de treball en equip.

Aquesta activitat té caràcter popular, gratuït i no competitiu i és apta per a tots els públics. Vosaltres decidiu, si desitgeu fer-lo caminant o corrent.

Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats del pare, la mare o un tutor legal i durant l’activitat, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cada equip pot estar format per grups de 2 a 6 persones i ha de disposar almenys amb un dispositiu mòbil, amb connexió a internet.

Abans de començar

Recorda que per participar en l’activitat, cal que el teu grup disposi d’almenys d’un telèfon intel·ligent amb connexió a internet.

Afegeix el telèfon 973 500 199 a la teua llibreta de contactes, amb el nom gòTIC Tàrrega i envia-li un missatge amb el nom del grup, amb el que us heu inscrit. Durant l’activitat us servirà per comunicar-vos si es produeix alguna incidència i per fer-nos arribar la vostra foto en cada punt de control.

Si no en disposes de cap, instal·la’t una aplicació per poder descodificar els codis QR. Nosaltres et recomanem que utilitzis el navegador Firefox (per a Android i IOS) que duu un lector de codis incorporat, funciona sense publicitat i vetlla per la teua privacitat.

Els itineraris

La sortida es realitzarà de manera esgraonada, en intervals d’un minut o a mesura que vagin arribant els equips.

La persona responsable de l’activitat us indicarà el color de l’itinerari que us correspon (Blau, Verd o Vermell).

Consta de 10 punts de control, que estan situats en llocs característics i identificables del parc.

En arribar a un punt de control i després de trobar i descodificar el QR, us mostrarà una descripció del punt, així com el mapa d’orientació amb el següent punt de la ruta.

Damunt del mapa d’orientació del parc, trobareu aquests símbols.

El triangle s’utilitza per a indicar el punt d’inici de l’itinerari.

Els cercles mostren els punts de control de pas, amb el número que indica els punts de la ruta pels que ja heu passat.

Un doble cercle indica el punt de control final de la ruta. 

L’activitat es realitza dins dels límits del Parc de Sant Eloi de Tàrrega.
Vetllar i preservar del nostre medi natural és cosa de tots i totes. Procura mantenir net l’entorn i evita malmetre els elements naturals, estructurals o monumentals del parc.

full de control virtual

En descodificar el codi QR, junt amb el mapa us indicarà quin símbol pictogràfic heu de trobar amagat al voltant de la ubicació on us trobeu.

Quan el descobriu i per demostrar el vostre pas, cal que us feu una selfie en la qual us vegeu junt amb la icona, i que l’envieu per Whatsapp al 973500199.

Només podrem validar que s’ha completat l’itinerari correctament, si s’han rebut totes les fotos de tots els punts de control.