una gimcana diferent,
per una festa major diferent!

Una gimcana virtual que et proposa practicar el balconing targarí.
A saltar de balcó en balcó, per diferents racons icònics de la ciutat de Tàrrega, fent ús de la Gran Finestra de la Xarxa.

LES ÚLTIMES VENTADES HAN REMENAT EL CODI DE LA WEB ESTEM REFENT EL LLOC. CONFIEM QUE BEN AVIAT
ESTIGUI DISPONIBLE DE NOU. DISCULPEU LES MOLÈSTIES!

Abans de començar, has de saber…

Què és?

Segons la Viquipèdia, una gimcana és una cursa de recorregut breu durant la qual els participants han de superar una sèrie de proves o dificultats. Aquesta mena de curses poden diferir en la seva forma i normativa segons el mitjà emprat.

En aquesta gimcana volem convidar-te a recórrer una ruta ben sorprenent i especial, per alguns racons simbòlics de la ciutat de Tàrrega, de manera virtual, saltant de balcó en balcó; de finestra en finestra.

Com funciona?

En aquesta guia visual, pots veure’n la interfície d’aquest joc.

Recomanem que facis la gimcana a través del navegador web del teu ordinador. Per superar les diferents proves d’aquesta gimcana, caldrà que utilitzis diferents recursos digitals que parlen de Tàrrega i que estan disponibles a la xarxa.

Aquesta és una gimcana senzilla, a l’abast de tothom, que sàpiga moure’s una mica per internet.

fmtarrega és la paraula de pas que necessites per començar a jugar!

Quan la puc fer?

Aquesta activitat va formar part dels actes oficials de la Festa Major Confinada de Tàrrega 2020 i aprofitant la coincidència amb el Dia Mundial d’Internet.
Més enllà d’aquests dies, l’activitat quedarà oberta i disponible a la xarxa.
Mira el vídeo de la presentació que hem fet d’aquesta activitat.

Aquesta ha estat creada per Ramon Oromí Farré, educador TIC i dinamitzador del gòTIC Ajuntament de Tàrrega. Compta amb el suport i l’ajuda de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega. Les imatges han estat agafades de FlatIcon, Wikimedia i @Sobreelterreny, excepte les que hi consta l’autora.