punt de partida
patge kassam

Els Patges són uns personatges màgics al servei dels Mags d’Orient, amb la missió d’anunciar la propera arribada de Ses Majestats i de vigilar si els nens i nenes es porten bé.
Al municipi de Tàrrega, el Patge Kassam és l’emissari principal i s’encarrega de recollir les cartes, escrites per petits i grans, per fer-les arribar als Reis.

Hola!

Sóc el Patge Kassam! 

He vingut d’incògnit al Nadal Xics en una missió secreta. Shhhht!

Els Mags d’Orient m’han encarregat la creació d’un Equip d’Éssers Màgics d’arreu del món per mirar de salvar la màgia de Nadal, en aquest any tan estrany i difícil.

La qüestió és que hem pensat en tu. 

El teu enginy serà imprescindible per superar els problemes i reptes d’un viatge fantàstic que et permetrà conèixer com se celebra Nadal a altres llocs del món.

No et caldrà massa equipatge: només necessites un ordinador o una tauleta amb connexió a internet, un paper i un llapis (o bolígraf) per prendre notes.

El funcionament de la gimcana és molt senzill: a cada pàgina, podràs conèixer un personatge nou i hauràs de superar el repte que si planteja. Quan ho aconsegueixis, obtindràs una contrasenya que et permetrà passar a la següent etapa i així avançar en aquesta missió.

Si durant el joc necessites ajuda, a sota de cada prova trobaràs un desplegable amb una pista que pot ajudar-te a solucionar-ho.

També pots afegir el telèfon 973500199 als teus contactes. Si no te’n surts o tens problemes, pots demanar més ajuda a través del WhatsApp. D’acord?

Estàs a punt? Va que marxem!

Com a escalfament, una petita prova. Ets capaç de descobrir quin nom hi ha amagat darrere d’aquestes lletres desordenades?

Per començar a jugar, fes clic al botó Començar.

Arrossega les lletres i ordena-les en el lloc correcte. A continuació, fes clic al botó COMPROBAR per veure si la teua solució és la correcta.

És probable que en començar el joc, aparegui un anunci. Si és així, haureu d’esperar per saltar l’anunci.

🧭 Necessites una pista?

Fixa-t’hi bé. És un nom màgic i reial!

Sabia que te’n sortiries!

La contrasenya la paraula que has aconseguit descobrir. Recorda que l’has d’escriure en minúscules.

Fes clic a la imatge de l’esquerra per anar a la següent etapa del viatge.

sobre això

Aquesta gimcana virtual ha estat creada per Ramon Oromí Farré, dinamitzador del gòTIC Ajuntament de Tàrrega.

Imatges extretes de FlatIcon i la Viquimèdia

una iniciativa de