👏 Enhorabona i gràcies a tots els equips que heu participat! Passiu bé i fins a l’any que ve!

Arriba de nou la Festa Major de Tàrrega i des del gòTIC ens unim al programa d’actes de la festa amb una nova edició de l’Orienta’t pel Parc.

Un any més, volem convidar-vos a passar una estona diferent d’una festa major diferent, tot redescobrint alguns racons singulars del Parc de Sant Eloi i el ric patrimoni arquitectònic i natural que atresora. Amb l’ajuda del vostre telèfon intel·ligent, sereu capaços d’arribar fins al final de l’itinerari lineal que hem preparat?

En aquesta segona edició, en el marc de la #FMTàrrega21, et convidem a fer-la de manera guiada, el divendres 14 de maig, d’11 del matí a 2 del migdia i de les 3 a les 6 de la tarda. Durant la resta de dies de la festa, podreu realitzar-la per lliure.

En aquesta activitat, que podeu completar en una hora i mitja, posarem a prova la vostra capacitat d’orientació, de concentració, i de treball en equip.

Aquesta activitat té caràcter popular, gratuït i no competitiu i és apta per a tots els públics. Vosaltres decidiu, si desitgeu fer-lo caminant o corrent.

Els menors de setze anys hauran d’anar acompanyats del pare, la mare o un tutor legal i durant l’activitat, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cada equip pot estar format per grups de 2 a 6 persones i com a mínim, ha de disposar d’un dispositiu mòbil amb connexió a internet.

Abans de començar

Recorda que per participar en l’activitat, cal que el teu grup disposi d’almenys d’un telèfon intel·ligent amb connexió a internet.

Afegeix el telèfon 973 500 199 a la teua llibreta de contactes, amb el nom gòTIC Tàrrega i envia-li un missatge amb el nom del grup, amb el que us heu inscrit. Durant l’activitat us servirà per comunicar-vos si es produeix alguna incidència i per fer-nos arribar la vostra foto en cada punt de control.

Si no en disposes de cap, instal·la’t una aplicació per poder descodificar els codis QR. Nosaltres et recomanem que utilitzis el navegador Firefox (per a Android i IOS) que duu un lector de codis incorporat, funciona sense publicitat i vetlla per la teua privacitat.

Els itineraris

La sortida es realitzarà de manera esgraonada, en intervals d’un minut o a mesura que vagin arribant els equips.

La persona responsable de l’activitat us indicarà el color de l’itinerari que us correspon (Blau, Verd o Vermell).

Consta de 10 punts de control, que estan situats en llocs característics i identificables del parc.

1. En arribar a un punt de control, busqueu i descodifiqueu el QR, que us mostrarà una descripció del punt, i el mapa amb el següent punt de la ruta.

Damunt del mapa d’orientació del parc, trobareu aquests símbols.

El triangle s’utilitza per a indicar el punt d’inici de l’itinerari.

Els cercles mostren els punts de control de pas, amb el número que indica els punts de la ruta pels que ja heu passat.

Un doble cercle indica el punt de control final de la ruta. 

2. En descodificar el codi QR, junt amb el mapa us indicarà el símbol pictogràfic que heu de trobar amagat al voltant de la ubicació on us trobeu.

3. Quan el descobriu i per demostrar el vostre pas per aquest punt, feu-vos una selfie de grup i l’envieu-la per Whatsapp al 973500199, en la qual us vegeu totes les membres del grup junt amb la icona. Sigueu creatives!

Només podrem validar que s’ha completat l’itinerari correctament, si s’han rebut totes les fotos de tots els punts de control. Si us plau! Assegura’t de deixar-lo de nou al seu lloc i fora de la vista de possibles depredadors.

L’activitat es realitza dins dels límits del Parc de Sant Eloi de Tàrrega.
Vetllar i preservar del nostre medi natural és cosa de tots i totes. Procura mantenir net l’entorn i evita malmetre els elements naturals, estructurals o monumentals del parc.

Bona sort! Gaudiu del parc i de la festa!