punt de control 10
Pou de Vilagrassa

Aquest pou estava integrat en una fàbrica desapareguda, que estava situada on actualment hi ha la plaça Rafael de Casanova de Tàrrega.

Quan van enderrocar-la, la família Vall Benaiges va decidir cedir aquest l’element per instal·lar-lo al parc. El picapedrer deixà gravat l’any de la seua construcció (1740) i pel que sembla, originàriament estava emplaçat a Vilagrassa.


Sou capaces de trobar-lo?

Feu una recerca de 360 graus, al voltant de l’espai on us trobeu. Hi ha amagada una targeta plastificada aquest símbol.

Si fa estona que la busqueu i no us en sortiu, no passa res! Podeu demanar una pista, a través de Whatsapp, al 973500199.

Ja l’heu trobat?

Ara feu-vos una selfie ben original -hi heu de sortir tot el grup i també el pictograma que heu trobat- i envieu-la per Whatsapp al 973500199

No oblideu de deixar la targeta allà on l’heu trobat!

Heu arribat al final de l’itinerari. Enhorabona! Sou unes cracs!

Desitgem que hàgiu passat una bona estona, orientant-vos pel parc!!

I si compartiu l’experiència?

Publiqueu un post a les xarxes socials amb una o diverses fotos que heu fet durant aquest itinerari, explicant que us ha semblat aquesta experiència. No oblideu mencionar a @gotictarrega, @culturatarrega i @fmtarrega. També podeu d’afegir les etiquetes #OrientatPelParc, #gòTICTàrrega i #FMTàrrega2021.

Amb l’organització de la festa, hem considerat l’alliberament d’aquest itinerari d’orientació, durant la resta de dies de la Festa, fins al dimarts 18 de maig.

Si tus ha agradat, animeu a les vostres amistats a participar-hi!!