punt de control 1
plaça de la Sardana

Sabies que en aquest indret del turó de Sant Eloi, l’any 1983 s’hi construí un primer dipòsit d’abastament d’aigua de boca del municipi? No va ser fins a l’any 1922 que van quedar relegats amb la construcció dels tres actuals del Pla dels Dipòsits, a la part alta del parc.

L’any 1976 es decideix fer aquesta plaça, dedicada a la Sardana, aprofitant l’indret del dipòsit vell, que havia quedat en desús i abandonat.

Amb motiu dels actes de celebració dels cent vint-i-cinc anys de l’arribada de l’aigua de boca a la ciutat, captada des del Canal d’Urgell, si va emplaçar un bloc de pedra de la canalització d’aigua.


Sou capaces de trobar-lo?

Feu una recerca de 360 graus, al voltant de l’espai on us trobeu. Hi ha amagada una targeta plastificada aquest símbol.

Si fa estona que la busqueu i no us en sortiu, no passa res! Podeu demanar una pista, a través de Whatsapp, al 973500199.

Ja l’heu trobat?

Ara feu-vos una selfie ben original -hi heu de sortir tot el grup i també el pictograma que heu trobat- i envieu-la per Whatsapp al 973500199

No oblideu de deixar la targeta allà on l’heu trobat!

Sou bones, orientant-vos?

En aquest mapa, trobareu la ubicació del següent punt de control, on us espera un nou codi QR i un pictograma amagat. Bona sort!

Recordeu que veure la zona amb major detall, cal que despinceu els dits sobre el mapa.