Aquest és el punt de partida de l’itinerari vermell d’Orienta’t pel Parc de Sant Eloi de Tàrrega.

Recorda que té caràcter popular, no competitiu i sense dificultat física i tècnica.

Si encara no has fet, afegeix el telèfon 973500199 a la llista de contactes, per tal de comunicar-te amb nosaltres, a través de WhatsApp, durant l’itinerari d’orientació.

En participar d’aquesta activitat, entenem que acceptes aquests principis:

L’honestedat i joc net són clau mentre realitzes aquesta activitat. Procura mantenir una actitud esportiva i un esperit amistós. Evita facilitar informació i pistes a altres equips quan s’estiguin apropant als punts de control ni sobre la ubicació de les targetes de símbols.

El Respecte pels drets de les altres participants en l’activitat, així com de la resta de persones i éssers vius que hi ha al parc, les seues instal·lacions i el material propi d’aquest l’itinerari d’orientació.

La Responsabilitat. Participes en aquest itinerari sota la teua pròpia responsabilitat. En tot moment, procura seguir les indicacions de l’equip organitzador i si detectes alguna incidència o per alguna raó, o abandones l’activitat, comunica’ns-ho amb un missatge al 973500199.

El Gaudiment. Per sobre de tot, això. Esperem que aquesta experiència et permeti passar una bona estona passejant pel parc i descobrint els seus valors i divertint-te amb aquesta pràctica esportiva.


Sou bones, orientant-vos?

En aquest mapa, trobaràs la ubicació del primer punt de control de la ruta, on t’espera un nou codi QR.
Bona sort!

Recorda que si despinces els dits sobre el mapa, podràs veure la zona amb major detall.