punt de control final
Pujada del Roserar

Es considera que aquesta rambla per a vianants és l’accés original que tingué el Parc de Sant Eloi, des de principis del segle XX i que mena fins a la Font del Congrés Agrícola Catalano-Balear (1910), que exercí de focus inicial de la transformació de la serra de Sant Eloi.

Poc podia imaginar la colla de Bonaventura Amigó que cent anys més tard, el Parc de Sant Eloi de Tàrrega abastaria més 16,7 hectàrees de bosc, atresorant tantes mostres de patrimoni etnogràfic i monumental, convertint-se en el gran pulmó verd de la ciutat! Esperem que aquest itinerari t’hagi ajudat a conèixer-lo i estimar-lo una mica més.


Sou capaces de trobar-lo?

Feu una recerca de 360 graus, al voltant de l’espai on us trobeu. Hi ha amagada una targeta plastificada aquest símbol.

Si fa estona que la busqueu i no us en sortiu, no passa res! Podeu demanar una pista, a través de Whatsapp, al 973500199.

Ja l’heu trobat?

Ara feu-vos una selfie ben original -hi heu de sortir tot el grup i també el pictograma que heu trobat- i envieu-la per Whatsapp al 973500199

No oblideu de deixar la targeta allà on l’heu trobat!

Heu arribat al final de l’itinerari. Enhorabona! Sou unes cracs!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és tenor.gif

Desitgem que hàgiu passat una bona estona, orientant-vos pel parc!!

I si compartiu l’experiència?

Publiqueu un post a les xarxes socials amb una o diverses fotos que heu fet durant aquest itinerari, explicant que us ha semblat aquesta experiència. No oblideu mencionar a @gotictarrega, @culturatarrega i @fmtarrega. També podeu d’afegir les etiquetes #OrientatPelParc, #gòTICTàrrega i #FMTàrrega2021.

Amb l’organització de la festa, hem considerat l’alliberament d’aquest itinerari d’orientació, durant la resta de dies de la Festa, fins al dimarts 18 de maig.

Si us ha agradat, animeu a les vostres amistats a participar-hi!!